Scheveningen

Vlaggetjesdag – Plan C

13 juni 2020

Helaas kan Vlaggetjesdag dit jaar niet op de traditionele manier gevierd worden. Hierdoor heeft het bestuur van Stichting Vlaggetjesdag Scheveningen in goed overleg met de gemeente Den Haag en overige partners en sponsoren besloten dat dit oer-Hollandse, jaarlijks terugkerende evenement, vanwege de recente ontwikkelingen rondom het COVID-19 virus, dit jaar geen doorgang kan vinden op de gebruikelijke manier.

Vlaggetjesdag had zich erg verheugd op de editie 2020, welke met het thema van 75 jaar vrijheid vele mooie en unieke onderdelen zou kennen.

Plan B was helemaal niks organiseren dit jaar maar bestuur, organisatie, vrijwilligers en partners van Vlaggetjesdag willen onder de noemer “Plan C” alternatieve activiteiten organiseren die wel passen in deze tijd. Zo is het idee om rond Vlaggetjesdag haring te bezorgen bij de Scheveningse verzorgingstehuizen en zijn er leuke ideeën o.a. voor kinderen in de planning.  Mensen die zich hebben aangemeld als maatje 2020 ontvangen dit jaar, na ontvangst van hun betaling, per post hun maatjespin.

Houd voor actuele informatie omtrent het programma de website en Facebook van Vlaggetjesdag in de gaten!

Vlaggetjesdag Facebook
Vlaggetjesdag website 

Wij wensen alle trouwe vrijwilligers, partners, sponsoren, donateurs, maatjes en bezoekers heel veel sterkte de komende tijd en we hopen iedereen in 2021 in goede gezondheid weer met Vlaggetjesdag aan de haven van Scheveningen te mogen begroeten.

Gerelateerde evenementen